Tuotteet

Renkaat

Henkilöautot ja pakettiautot

Tarjoamme monipuolisen ja laajan valoikoiman renkaita, jotta saisit autosi ajo-ominaisuuksista kaiken irti, juuri sinun käyttötarkoituksesi mukaan. Kysy asiantuntevilta myyjiltämme neuvoa rengasvalinnassa merkeistä ja sopivuudesta ajoneuvoosi.

Edustamamme renkaiden päätuotemerkit:

Vanteet

Henkilöautot ja pakettiautot

Rengas-Savotassa vanteet löydät autoosi edustavat ja näyttävät erikoisvanteet. Laajasta valikoimasta merkkejä löytyy sopivat vanteet monessa hintaryhmässä. Runsas valikoima ja laadukas asennuspalvelu tyytyväisyystakuulla. Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntijoita vanneasioissa, joten he auttavat sinua mielellään. Myymme uusimpia vannemallit kaikilta isoilta valmistajilta.

Lisää vanteista

Vannevalitsimella pystyt katsomaan miltä ne näyttävät autossasi. Vanteita löytyy monia erilaisia, ja vannevalitsimen avulla pääset vertailemaan juuri sinun autoosi sopivan mallin.

Teräsvanteet asennetaan vakiona useimpiin ajoneuvoihin, mutta alumiinivanteet ovat yleensä esteettisesti paremman näköiset, kun taas teräsvanteilla yleensä on muovikuppi vanteen ulkopuolella. Monet valitsevat kesäksi alumiinivanteet ja käyttävät teräsvanteita talvella. Tämä on harmillista, sillä silloin auto on hyvännäköinen puolet vuodesta, mutta ei ole niin ilo silmälle vuoden toisella puolella. Siksi suosittelemme asiakkaitamme ostamaan alumiinivanteet myös talvikäyttöön.

Uuden vanteiden ostossa pitää huomioida ulkonäön lisäksi vanteiden oikea koko, ulkonema, sekä oikea pulttijako. Vannesovittimen avulla saat automaattisesti esille autoosi sopivat ja oikean pulttijaon sisältävät vanteet.

Tietoa renkaista

Milloin tarkistit rengaspaineet viimeksi? Mikä on turvallinen urasyvyys?

Lue lisää rengasinfosta

Raskas liikenne

Rengas-Savotassa löytyy hyötyautoja varten hyvät ja nykyaikaisin laittein varustetut asennuspaikat.

Raskaan liikenteen palvelut

Päivystys 24/7

"MATKA JATKUU 24H" -Rengashuoltopäivystyksemme päivystää ympäri vuorokauden ensijaisesti raskaalle liikenteelle, tarvittaessa myös henkilöautoille.

Työajan ulkopuolella päivystys on tarkoitettu hätätapauksia varten.
Perimme päivystyslähdöistä erillisen päivystysmaksun.