Vanteet

Rengas-Savotalta monipuolinen valikoima vanteita

Vanteet kaikkiin tarpeisiin

Monipuolinen vannevalikoimamme palvelee erilaisia autoilijoita.

Mielessä uudet vanteet? Rengas-Savotalta löytyy! Oli tarpeesi sitten henkilöauton tai kuorma-auton vanteet, laadukas tai edullisempi versio, käänny puoleemme. Kun vanteet ovat kunnossa, ajaminen on mukavampaa ja turvallisempaa. Lisäksi ne tuovat mukanaan uuden ilmeen kulkupelillesi.

Jos kaipaat lisätietoja tai apua vanteiden valinnassa, ota yhteyttä tai poikkea liikkeessämme Savonlinnassa. Palvelemme arkisin klo 8–17 ja sesonkilauantaisin klo 9–13.

Rengas-Savotta tarjoaa suomalaista palvelua

Henkilöauton vanteet

Alcar Finland Oy

ALCAR Finland Oy on RengasCenterin vannetoimittaja, jonka valikoimasta löytyy niin henkilöautojen, kuin paketti- ja SUV-autojen alumiini- sekä peltivanteet. Myös raskaankaluston levypyörät kuuluvat laajaan tuotevalikoimaan. Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.alcar.fi ja kysy tarjousta lähimmältä RengasCenter-liikkeeltäsi!

Rautamo

Rautamo Oy on vannemaahantuoja  joka on aina panostanut laatuun ja palveluun. Rautamo on alusta asti panostanut Eurooppalaiseen laatuun ja designiin. Yhtiö toimii pohjoismaissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Rautamo edustaa Eurooppalaisia brändejä kuten mm.: Brock, Oxigin, Etabeta, Rial, Fondmetal, Momo, sekä US brändejä Vertini ja Vossen. Tutustu Rautamoon ja Rautamon valikoimaan osoitteessa http://www.rautamo.fi/ ja pyydä lähimmästä RengasCenter -liikkeestä tarjous Rautamon vanteista.

Special Wheels

Special Wheels –konserni, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Special Wheels tuottaa ja maahantuo alumiini- sekä teräsvanteita henkilö- ja kuorma-autoihin yli 25 vuoden kokemuksella. Special Wheels edustaa suomessa useita eri tuotemerkkejä mm. OZ Racing, ATS, TSW ja Nitro Wheels. Kuorma-autopuolella edustuksiin kuuluvat saksalaiset Kronprintz raskaan kaluston teräsvanteet sekä Speedline Trucks alumiinivanteet. Katso lisää osoitteesta www.erikoisvanteet.fi ja kysy tarjous lähimmästä Rengas Center liikkeestäsi.

Kuorma-auton vanteet

Alcar Heringrad

ALCAR HERINGRAD FINLAND OY on RengasCenterin vannetoimittaja, joka toimittaa henkilöautojen, pakettiautojen ja SUV-autojen alu- ja peltivanteita. Lisäksi kuorma-autojen levypyörät löytyvät Alcarin valikoimasta. Löydät heidän valikoimansa osoitteesta www.vanteesi.fi . Kysy tarjous lähimmältä RengasCenteriltä Alcarin vanteista.

Follis

Follis on RengasCenterin kuorma-auton aluvanteiden ja levypyörien toimittaja. Lisää tietoa saat www.follis.fi tai lähimmästä RengasCenter -liikkeestäsi.

SpecialWheels

SpecialWheels on RengasCenterin vannetoimittaja. Löydät heidän valikoiman osoitteesta www.specialfalgar.fi . Pyydä tarjous vanteista lähimmästä RengasCenter liikkeestäsi.

Alord

RengasCenter myy ja markkinoi Alord aluvanteita kuorma-autoihin. Tuotteet ovat taottuja aluvanteita ja ovat äärimmäisen korkealaatuisia. Siksi niihin myönnetään 5 vuoden takuu! Vanteet on mahdollista tilata kiillotettuina, toinen pinta kiillotettuna ja harjattuna. Kokovalikoima on äärimmäisen kattava. Kysy omaan kuorma-autoosi Alord aluvanteita lähimmästä RengasCenteristä!  ALord-alumiinivanteet tuovat kustannussäästöjä

KRONPRINZ

KRONPRINZ on perustamisestaan lähtien keskittynyt autoteollisuuden teknisten ratkaisujen kehittämiseen. Solingenissä vuonna 1897 perustettu yritys ei keksinyt vannetta sellaisenaan, mutta se oli ensimmäinen, joka tuotti polkupyörän vanteet teräksestä  ja puristi pyöränvanteita teräslevyiltä. KRONPRINZ on omistautunut henkilöauto- sekä kuorma-autovanteiden tuotantoon siitä lähtien. Tänä aikana onnistunut strategia kehityksessä ja myynnissä on mahdollistanut yrityksen selviytymisen ja menestymisen vaikeimpinakin aikoina.

Maxion

Hayes Lemmerz nimellä tunnetut teräsvanteet ovat muuttaneet nimensä Maxion vanteiksi vuoden 2015 alussa. Tuotteet ja laatu ovat säilyneet yhtä laadukkaina kuin ennenkin, vain nimi muuttui. Maxion on yksi maailman johtavista teräsvanteiden valmistajista hyötyajoneuvoihin, sekä jälkimarkkinoille että suoraan autoteollisuudelle.

Speed Line

Kun valitset SPEEDLINE TRUCK hyötyajoneuvojen alumiinivanteet, valitset parhaan tuotteen tiukimmilla vaatimuksilla.  SPEEDLINE TRUCK -vanteet ovat kuorma-autojen, linja-autojen ja perävaunujen ensiluokkaisia, erittäin kevyitä ja suurella kantavuudella varustettuja taottuja vanteita. SPEEDLINE TRUCK -vanteet asettivat täysin uudet esteettiset standardit hyötyajoneuvosegmentissä erityisen urheilullisen ulkonäön ja erittäin houkuttelevan muotoilun ansiosta.

SRW

Sunrise Wheel Group (SRW) on yksi merkittävimmistä raskaan kaluston vanteiden valmistajista Kiinassa. SRW:n teräsvanteet ovat edullisia ja korkealaatuisia. Saatavilla kuorma-auton teräsvanteet 17,5"-22,5" tuuman yleisissä vannekoissa.

TUENZ Premium

RengasCenter myy ja markkinoi TUENZ Premium -vannemerkin kuorma-auton teräsvanteita. Vanteet ovat kestäviä ja erityisen vahvoja. Euroopan suurimpien OE valmistajien hyväksymän premium vannemerkin vanteet RengasCenter-liikkeistä!

Rahoitus & osamaksu

YLLÄTTIVÄTKÖ RENGASHANKINNAN KULUT? EI HÄTÄÄ, VALITSE RENGASCENTER-RAHOITUS

Resurs Bank -rahoituksella saat lainapäätöksen heti, ilman takaajia tai vakuuksia. Hae tiliä lähettämällä viesti RENGASCENTER numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin, jonka kautta pääset täyttämään hakemuksen.

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›